Se hjemmeside - G-Sport

5.desember 2014 ble det inngått ny samarbeidsavtale mellom Steinkjer Skiklubb og G-Sport Sakshaug Sport AS som gjelder fram til juni 2018. Etter konkurranse med flere aktuelle tilbydere valgte skiklubben G-Sport som samarbeidspartner etter en samlet vurdering av kompetanse, logistikk og tilgjengelighet, merverdi for medlemmene og for Steinkjer skiklubb.

Rabatter for medlemmer:

• Ved avtalt dag i begynnelsen av hver sesong bestilling av Swix-produkter med 50 % av veiledende priser (bestillingsliste/leveringstid)
  • 30 % på skirelatert handel (racing, ski, sko, bindinger, staver, smurning og skidresser)
  • Klubbens medlemmer får 20 % på øvrige varer. 15 % på elektronikk ( veiledende utsalgspris og ikke allerede rabatterte varer)
  • Samme rabattsatser for G-sport butikker i: Orkanger, Stjørdal, Levanger, Verdal, Namsos, Mosjøen og Mo.