Tips for kjøp av våpen

For de av dere som vet at deres håpefulle ønsker å fortette med skiskyting, anbefaler vi sterkt at dere anskaffer eget våpen.

Klubben har pr. dato 12 klubbvåpen med varierende kvalitet. Hver høst/vinter gjennomfører vi skiskytterskole. Hvor mange av de som er med på denne skolen som vil fortsette varierer, men erfaring tilsier at ca 5-10 utøvere fortsetter.

Dette vil etter all sannsynlighet medføre at de som benytter klubbvåpen må dele våpen med andre på renn.

Ett nytt rekrutt våpen koster i dag ca. kr. 12.000,-. Ved samordnet innkjøp kan det hende en kan få ned prisen noe.

Brukte våpen er et godt alternativ til å kjøpe nytt. Problemet her er imidlertid at det er forholdsvis få våpen som legges ut for salg. Men følg med under kjøp og salg på vår hjemmeside samt på denne linken: http://www.trhjems.com/index.php?side=%D8nskes+solgt

Det kan jo være du som er heldig og får tilslaget.

De av dere som er interessert i kjøp av nytt våpen kan sende en e-post/kontakte til Per Ola Wæge slik at vi får registret interessen før vi går ut og spør på pris. Oppgi også om det er et bestemt type våpen dere foretrekker.