VELKOMMEN TIL

ÅRSMØTE STEINKJER SKIKLUBB

 26.04- 2018

Kl .18.00 i Nedre Klubbhus

 

Kl.18.00 "Heder, ære og prisutdelinger" 

 

Ca. Kl.19.00

SAKLISTE

1.Godkjenne de fremmøtte representanter (medlemmer over 15 år er stemmeberettiget)

2. Godkjenne innkalling, sakliste og forretningsorden

(Sakliste er lagt ut på hjemmesiden, sakliste er satt opp iht.NIFs lov § 5- 9)

 

3. Valg av møteleder og referent, samt to personer til å underskrive              

       protokollen

4. Behandle årsberetning og regnskap, 2017- 2018

5. Behandle innkomne forslag

6. Vedta budsjett

7. Valg

 

Fullstendig saksliste med styrets beretning, revidert regnskap og innkomne forslag, legges ut på Steinkjer Skiklubbs hjemmeside, i «Skituppen» og på årsmøtet.


Rennleder Morten Vannebo, skiklubbleder Benthe Asp og arrangementsansvarlig for Junior-NM, Harald Overrein kunne søndag ettermiddag bevilge seg en etterlengtet pust i bakken på de nye Swix-puffene som elever ved NM-skolen har laget. Junior-NM 2018 ble enda et vellykket kapittel i Skiklubbens mangfoldige mesterskapshistorie.  - Og for et mesterskap! 

 Været var med oss og skapte den perfekte rammen, men kunne ikke skapt et Junior-NM alene. DET kan frivilligheten, med dyktige ledere i front. Det var en samla Steinkjer skiklubb som arrangerte, hopp/kombinert, langrenn, skiskyting, alpint, Silver Club og mange andre frivillige. 😄👍

-Vi har hentet ut det beste i hverandre, sier Junior-NMs unge og fremadstormende rennleder,Morten Vannebo. 

Harald, Morten og Benthe ønsker å takke alle de som har bidratt under disse dagene! Steinkjer Skiklubb har gjennomført et SPREKT arrangement og SATT NYE SPOR! 

Tusen takk til alle frivillige, med bidrag fra alle grener i Skiklubben, slekt og venner i alle aldre, næringsliv og samarbeidspartnere. Samtlige har dratt i samme retning, ytt sitt aller beste og prestert på alle områder, noe som har gitt et særs godt resultat!

-  Hurra og gratulerer til alle!

 Ledertrioen er stolt, glad og ydmyk over innsatsen alle har lagt ned i forbindelse med Junior-NM 2018.

Resultatlistene fra KM Sprint - skiskyting 20.1.18:

Rennleder Torbjørn Wekre (sitat):

"- Tusen takk til alle 49 flinke funksjonærene + dere som sørget for at våre egne løpere (37 i tallet) fikk hjelp og god støtte. Det ble en kjempedag,og det skyldes ikke bare været for å si det sånn. Dere bidro alle til å gjøre arrangementet til en minnerik dag for skiskytterfamilien nord i Trøndelag. Jeg har sett TD-rapporten, og vi fikk toppkarakter på alle over 40 områdene vi ble vurdert på i dag. Vel blåst!!!!👍

God kveld og helg!! Hilsen rennleder

Vis alle artiklerPowered by: Bloc