TRØNDER CUP 3 GÅR SOM PLANLAGT 4.2 på Steinkjer Skistadion.

Løypene blir noe justert, nye kart er lagt ut nederst på denne siden.

OBS!

45 sek tillegg pr. bom for alle med gevær på ryggen

Løypelengdene for junior og seniorene, både herrer og damer, er 9 km. Det er derfor i samråd med TD-ene besluttet at alle juniorer og seniorer får 45 sekunder tillegg pr. bom på normalen lørdag.

Innbydelse 4.2.17 /Program

Servering

Det vil bli salg av kaffe, brus, vaffel med mer, både i Nedre Klubbhus og i utsalgssted ved skiskytterarenaen.

PARKERING: kr 50,- betales ved avkjøring til stadion. Det er mulig på betale med Vipps og mCASH (og kontant)

Oppdaterte kart pr mandag 30.1:

Justert oversikt over klasser og løyper m till.tid

Løypekart 1,5 km

Løypekart 0,4 km

45 sek tillegg pr. bom for alle med gevær på ryggen

LISENS

Løpere som har fylt 13 år må ha løst lisens til Skiskytterforbundet:

Status lisensinnbetaling pr 27.1.2017

Veien hit

Info til dugnadsgjengene 4.2

"Vaffellista" 4.2 jfr FB

Bemanningsliste TC alle grupper pr 3.2.17

Alle skal ha fått beskjed, men her ligger en samlet oversikt som den foreligger pr i dag. Nærmere info om oppgavene får dere av gruppeleder. Ta kontakt med gruppeleder ved sp.mål.

Utemannskap:

Det blir en naturlig pause midt på dagen før 2. innskyting. Tidspkt tilpasses arbeidet. Nedre Klubbhus vil fungere som pauserom under TC og det vil bli servering av pølse/kaffe til dugnadsgjengen der nede.

Ellers kan det være greit å ha med en matpakke på lomma.

Midtre Klubbhus kan benyttes til opphold for egne løpere.

Salg foregår i Kiosk på standplass samt i Nedre Klubbhus.

Alle ønskes lykke til!