Dagsamling 15- 16 med Olympiatoppen

Arrangør: Steinkjer Skiklubb

Innbydelse til idrettssamlinger med temaet

Olympiatoppen Midt-Norge og Nord-Trøndelag Idrettskrets inviterer til dagsamling for utøvere født 01-02 (15 -16 år) der hensikten er å gi bedre forutsetninger til å ta riktige valg når det gjelder trening, kosthold og skadeforebygging. Tilbudet er åpent for alle uansett idrett. Trenerne til utøverne kan også gjerne være med. Prosjektet støttes av Nord- Trøndelag Fylkeskommune. Sted og tid : Region Nord: Namsoshallen. 29. april kl. 10.00 – 16.30. Region Midt: Campus Steinkjer, 23. april kl. 10.00 – 16.30. Region Sør: Stjørdalshallen 30. april kl. 10.00 – 16.30. Temaer på samlingene:

 Hva er god trening?

 Kosthold

 Hvordan unngå sykdom og skader?

 Basistrening

 10.00 -11.30 – Teori

 11.30 -12.30 – Aktivitet

 12.30 -13.00 – Lunsj

 13.00 -15.00 – Teori

 15.00 -16.30 – Aktivitet og oppsummering

Kursholdere: Kristin Gausen og Kenneth Myhre. Kristin: Tidligere aktiv utøver i langrenn. Har mastergrad i idrettsvitenskap ved HINT. Trener for unge langrennsløpere ved Steinkjer vgs. Kenneth: Tidligere aktiv utøver i friidrett og langrenn. Har mastergrad i idrettsvitenskap fra HINT. Jobber i dag ved NTNU Senter for Toppidrettsforskning. Påmelding med navn, fødselsdato, klubb, idrett og telefonnr. til foresatte sendes til mariann.melhus@idrettsforbundet.no innen 12. april. Egenandel kr. 300 per deltaker, som inkluderer mat og drikke, leie av lokaler og honorar for kursholdere. Faktura sendes til utøvernes idrettslag i etterkant. Klubbene anmodes om å dekke egenandelen for utøverne. Påmelding er lik faktura. Velkommen!

Administratorer