”Spenning i Sikte” på Steinkjer Torg

Arrangør: Steinkjer Skiklubb

Beskrivelse

"Spenning i Sikte" er en turne i regi av Skiskytterforbundet og landets lokale skiskytterlag. Målet med turneen er å engasjere det Norske folk opp mot Skiskytter VM i 2016 og rekruttere nye skiskyttere blant barn og ungdom.

Steinkjer Skiklubb er med å bistår under hele dette hyggelige familiearrangementet.

Smøretraileren til Skiskytterforbundet kommer, og seks aktivitets telt blir satt opp. Fem-seks samarbeidspartnere vil stå for en aktivitet hver som er en del av en "løype" med aktiviteter som alle kan prøve seg på. Først går man gjennom smøretraileren og får utdelt et aktivitetskort hvor man får klipp/stempel for hver aktivitet man fullfører. Til slutt får man en premie/medalje på en premiepall hvor man kan få ta bilder med profilerte skiskyttere.

Selve arrangementet varer fra klokken 17-20, velkommen!.

Steinkjer Skiklubb har stor tro på at dette kommer til å bli en stor opplevelse for de frammøtte.

Administratorer