Dan-Erik Aggvin

​Takk for innsatsen!

Postet av Dan-Erik Aggvin den 10. Jan 2016

900 skiløpere. 2600 starter. 300 frivillige. Fem arrangørklubber. Tre renndager. Kaldt vær. Supre prestasjoner. Både i løypene og blant de frivillige. Til løpere, ledere og frivillige: Tusen takk!

- Vi hadde en vanskelig oppkjøring, men fikk produsert 10 000 kubikkmeter snø. Vi har laget et arrangement med svært høy kvalitet. Vi har fått det til. Jeg vil gjerne bringe skulderklappene jeg har fått videre til alle som har bidratt, sier hovedkomiteleder Harald Overrein.

- Dugnadsinnsatsen er ikke over. Nå skal vi rydde og oppsummere. Vi vil likevel benytte anledningen til å takke for innsatsen, både til utøvere, støtteapparat og frivillige.

Det var mange usikkerhetsmomenter for noen uker siden. Da var det plussgrader og bare bakker. Når vi oppsummerer, vet vi at vinteren kom. Vi hjalp til med snøen, og hadde planlagt resten godt. Det har gitt mange gode tilbakemeldinger, fra både utøvere, ledere og media.

Henning IL, Beitstad IL, Ogndal IL, Henning skilag og Steinkjer skiklubb har samarbeidet om å arrangere Statoil. Kvalitet, synlighet, nytenking, prestasjonsorientering, raushet og løsningsorientering er viktige stikkord i samarbeidsavtalen. Overrein synes vi har levert etter planen.

– Vi skulle også vise respekt for hverandre og våre gjester, og arrangementet skulle være preget av gode prestasjoner i bred forstand. Vi skulle se muligheter, vi skulle fremme trivsel og samhold. Det har vi gjort.