Steinkjer Skiklubb - Langrenn

Pål Trøan Aune stiller i Østersund

Postet av Steinkjer Skiklubb - Langrenn den 7. Jan 2016

Samtidig som det arrangeres norgescuprenn i Steinkjer, skal Pål Trøan Aune fra Steinkjer skiklubb gå Skandinavisk cup i Østersund i helga. På lørdag står klassisk sprint på programmet, og på søndag er det 30 km klassisk fellesstart.

• Jeg har mål om finaleplass og å være med å kjempe om seieren på sprinten lørdag. På 30-kilometeren skal jeg henge med så lenge det går og kjempe om en topp 20-plassering, svarer Pål på spørsmål om hva som er helgas målsettinger.

Det har vært en snøfattig vinter. Hvordan har du forberedt deg til helgas konkurranser?

• Jeg har fått trent godt og etter planen i det siste, mye takket være den innsatsen som er lagt ned på skistadion. Det er topp forhold i løypene med kunstsnøen som er produsert, sier Pål.

Steinkjer skiklubb ønsker Pål lykke til med både sprinten og 30-kilometeren.