Steinkjer Skiklubb - Skiskyting

Påmelding skiskytterrenn - nå kan du velge "Klubben betaler"

Postet av Steinkjer Skiklubb - Skiskyting den 30. Des 2015

Pmelding.png

Det er nå mulig å velge "Klubben betaler" ved påmelding til skiskytterrenn i EQ Timing. Du vil motta en påmeldingsbekreftelse, og Steinkjer Skiklubb faktureres for påmeldte utøvere i etterkant. Husk derfor å melde av dersom du ikke skal delta likevel ( i den grad det er mulig)

De som til nå har lagt ut for startkontingent, sender refusjonskrav til Steinkjer Skiklubb via nina.fjaertoft@ntebb.no. Husk å oppgi kontonummer og kontoeiers navn samt legge ved kvitteringer.

Når man skal melde seg på, bruker man samme brukernavn og passord som man har benyttet på Min Idrett og SportsAdmin. Opplysninger om løpere er overført fra Min Idrett til EQ Timing, med unntak av brikkenummer. Ved første gangs påmelding via EQ Timing er det viktig å få registrert brikkenummer og ellers kontrollere at de andre opplysningene om løperen er riktig.

Terminliste med mulighet for påmelding finner du her.

Brukerveiledning for påmelding i EQtiming