Dan-Erik Aggvin

Dan-Erik Aggvin

Snøsituasjonen

Postet av Dan-Erik Aggvin den 17. Des 2015

Som mange har fått med seg, er det pr i dag ikke tilstrekkelig med snø til å avvikle rennene på Steinkjer Skistadion. Vi god kapasitet for snøproduksjon og to reserverarenaer.

Kapasiteten til snøproduksjon på Steinkjer skistadion er god, bare det blir kaldt nok.

Kapasiteten til snøproduksjon på Steinkjer skistadion er god, bare det blir kaldt nok.

Målet vårt er selvfølgelig å arrangere Statoil Norgescup på vår egen arena. For å være best mulig rustet mot snømangel, har vi oppgradert kunstsnøanlegget. Dette gjør at vi skal få til renn her hvis vi får 4-5 dager med noen kuldegrader.

Skulle dette ikke være mulig, har vi flere alternativ. Vi legger stor vekt på at løpere og ledere skal kunne bo der de har reservert overnatting, uten at det blir for langt å kjøre til arenaen. Den nærmeste reservearenaen er Henningvola, ca 25 min kjøring fra Steinkjer sentrum. Der er det fine skiforhold pr i dag, og løyper og arena har tilstrekkelig kapasitet og standard.

Skulle også dette bli umulig, kan det bli aktuelt å flytte til Varden IL i Meråker. Varden har et flott anlegg i Grova Skisenter, der det i dag er fine forhold. En flytting dit vil imidlertid medføre vesentlig større logistiske utfordringer for alle parter, så dette blir eventuelt siste utvei for å få arrangert renn.

Vi kommer tilbake med ny oppdatering så snart vi har nye opplysningerKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline