Dan-Erik Aggvin

Postet av Dan-Erik Aggvin den 24. Okt 2015

Det benyttes Online påmelding og gjøres via Min idrett. Påmeldingsfrist er tirsdag 29.12.15. Hvis ”klubb” skal betale startkontingent for sine løpere, er frist for ”klubbinnbetaling” dagen før påmeldingsfrist går ut (dvs 28.12.15).

Etter påmeldingsfristens utløp er det mulighet for påmelding mot dobbel startkontigent t.o.m. 04.01.16. Etter dette lukkes muligheten for påmelding. Trekking av startlister vil foregå 06.01.16.

Skilisens/FIS-kode

Alle deltagere må ha gyldig skilisens ihht. NSFs reglement. Det vil bli foretatt kontroll av gyldig lisens ved påmelding. Alle som deltar skal være meldt inn på FIS-punkt-lista med egen FIS kode. For å få FIS kode må Athletes Declaration fylles ut. Påse at FIS kode er fylt ut ved påmelding i ”Min idrett”.

Brikker

Det gjøres oppmerksom på at alle løpere skal benytte egen EMIT-brikke. Løpere som har glemt sin EMIT-brikke, kan leie brikke til en pris kr 100,- for helgen. Tapte leiebrikker må erstattes med kr 600 pr. stk. Brikkeleie betales kontant på rennkontoret.

Startkontingent

I henhold til rennreglementet skal startkontingenten følge påmeldingen.

Dette betyr at påmelding prinsipielt ikke er mulig uten at startkontigent samtidig blir betalt.

Startkontingent: kr. 115,- pr. start

Velkommen til Steinkjer!