Steinkjer Skiklubb - Skiskyting

Skytekurs for mødre

Postet av Steinkjer Skiklubb - Skiskyting den 2. Jun 2015

Humøret var på topp da Sigrid og Gunhild arrangerte skytekurs for mødre ("benkesliterne") på Skistadion siste fredag.

Mange av oss hadde under sterk tvil fått låne de håpefulle sine våpen og vi troppet opp tross regn og vind. Etter en grundig innføring i behandling av våpen og sikkerhet på standplass fikk alle deltakerne teste sine skyteferdigheter. Innskyting på papp med 5 + 5. Resultatene av innskytingen var såpass gode at alle gikk rett over på selvanviser, med henholdsvis stor blink/liten blink. Alle hadde blinken i fokus, men selvanviseren slo ikke ut på alle skudd. Mulig det er lenge siden skivene er sentrert, det må ordnes til neste kurs! Men flere hadde likevel 4-5 treff på liten blink og det må trenerne være fornøyd med.

Det er fortsatt et mysterium hvordan det går an å treffe den minste blinken når løperen kommer inn på standplass med puls og skjelvende knær!

Etter skyteøkta var det behov for tørre klær, mat og drikke og ikke minst evaluering av økta. Her fikk også herrene delta.

Vi innser at vi ikke er utlært og håper trenerduoen inviterer til ny samling til høsten. Da er det plass til flere skiklubb-mødre !