14 LØPERE HJEM FRA MIDT-NORSK MESTERSKAP I SKISKYTING MED TIL SAMMEN 14 MEDALJER

Postet av Steinkjer Skiklubb den 27. Jan 2015

Steinkjer Skiklubb var representert med 14 utøvere under helgas Landsdelsmesterskap på Oppdal. Her ble det gått normal på lørdag og sprint på søndag. En meget vellykket helg kan oppsummeres med hele 8 gull, 4 sølv og 2 bronsemedalje. Både Simen Eliassen Kvarme og Norunn Kvistad Dengerud ble dobbeltvinnere i henholdsvis gutter 15 og kvinner 20 – 21 år.

Ada Carlson Hegge i klasse jenter 15 år tok gull på sprinten og sølv på normal. Tvillingsøster Siri leverte en flott sprint og ble bronsevinner på søndag. Kjersti Kvistad Dengerud i kvinner 17 år viste også meget god form både på skytebanen og i sporet og kunne innkassere gull på normalen og bronse på sprinten. Gledelig at Fredrik Stigum Kvistad er tilbake, og som vår eneste senior tok han like godt gull på sprinten i søndag. Eirik Ishol Skogan i klasse menn 19 år kan også være svært fornøyd med helgas 2 løp. Han kan skilte med gull på sprinten søndag og sølv på normalen.Marit Ishol Skogan tok sølv på sprinten søndag.Erik Kjøsnes Wekre ble bronsevinner på søndagens sprint. Vibeke Kvistad Dengerud i jenter 15 år, Halvor Brønstad i gutter 15 og Frida Dahl i kvinner 17 gikk inn til topp 5 plasseringer med henholdsvis 5. plass til Vibeke på normalen, 4 plass på normal for Halvor og samme plassering for Frida på søndagens sprint.

Erik Kjøsnes Wekre og Simen Eliassen Kvarme ble nye utøvere i Skiskytterforbundets nullerklubb etter feilfri skyting på søndagens sprint.

Vi i tillegg fikk 3 utøvere kvalifisert til Young-starfinalen i Holmenkollen onsdag 11. februar, nemlig Simen Eliassen Kvarme, Erik Kjøsnes Wekre og Ada Carlson Hegge. Dette arrangeres som fellestart i forbindelse med Wold-Cup i skiskyting midt i februar. Her er det 30 gutter og 30 jenter fra hele landet som får lov å delta.

Alle våre 14 utøvere kan forhåpentligvis se tilbake på en eller flere gode opplevelser under helga mesterskap på Oppdal, og lørdagskvelden var de aller fleste, samt et tallrikt støtteapparat samlet på Trollheimsporten til felles tacobuffet. Det ble også suksess.

Vi takker alle for god innsats og støtteapparat og trenere for god støtte.

Utøvere på bilde:
8 av våre utøvere i klasse jenter og gutter 15 og 16 år. Fra venstre Julie Ingulfsvann, Lina Benan, Kristel Haltbrekken, Vibeke Kvistad Dengerud, Ada Carlson Hegge, Siri Carlson Hegge, Halvor Brønstad og Erik Kjøsnes Wekre