Samarbeidsavtale - racingbutikk etableres i Steinkjer

Postet av Steinkjer Skiklubb den 5. Des 2014

Steinkjer skiklubb og G-sport Sakshaug Sport AS har i dag, 5 desember inngått samarbeidsavtale. Etter konkurranse med flere aktuelle tilbydere er det inngått avtale fram til 30.6.2018. Valget ble gjort etter en samlet vurdering av kompetanse, logistikk og tilgjengelighet, merverdi for medlemmene og for Steinkjer skiklubb.

Oppstart av samarbeidet markeres med handlekveld for medlemmene førstkommende torsdag. G-sport-butikken på Steinkjer tilpasses nå avtalen, og denne er klar til å ta i mot medlemmene torsdag 11.desember. Mer informasjon kommer.

Når det gjelder konkrete rabatter vil ikke dette bli gjort tilgjengelig åpent på nettsiden. Det vil bli sendt ut epost til alle medlemmene som har registrert sin epostadresse på Minidrett i løpet av kort tid. Det vil også bli informert via andre kanaler.

• Avtalt rabattsats til medlemmene på Skirelatert handel (Racing, ski, sko, bindinger, staver, smurning og skidresser)
  • Avtalt rabattsats på øvrige varer.
  • Rabattsatser gjelder på veil utsalgspriser og ikke på varer som fra før er rabattert.
  • Medlemmene får også samme betingelser ved kjøp hos følgende øvrige G-Sport butikker;
  • Orkanger, Stjørdal, Levanger, Verdal, Namsos, Mosjøen og Mo i Rana.

I tillegg etableres det nå et aktivitetsplan rettet mot medlemmer i klubben ( blant annet smørekurs ol)

G-sport Sakshaug Sport AS har videre inngått avtaler med Steinkjer ski og sykkelservice, blant annet i forhold til tilgang til smørevogn på stadion.

Klubbklær vil nå få G-sport-logo.

Det jobbes med en løsning med identifisering av medlemmer ved handel.

Mer informasjon kommer.