Oppsummering årsmøtet 2019

Postet av Marthe Buøy Lorvik den 4. Mai 2019

Årsmøtet i Steinkjer Skiklubb ble gjennomført like før påsken og i den forbindelse ble også sesongens siste "skituppen" produsert. For å se denne og oppsummering av sesongen 2018-2019 trykker du her.

Under årsmøtet ble det delt ut priser til flere av klubbens utøvere og personer som har gjort en ekstra innsats for klubben, denne sesongen og over flere (ti) år. Steinkjer Skiklubb setter utrolig stor pris på hver og en av våre utøvere, og personer som bidrar til utvikling og vedlikehold av Steinkjer Skiklubb, med alt dette innebærer. Helt nederst i saken ser du bilder tilhørende utdelingen "heder og ære" under årsmøtet 2019.

På årsmøtet 2019 takket Steinkjer Skiklubb av flere bidragsytere i styret 2018-2019, og inn kom nye personer som ble valgt på årsmøtet. Jan Tore Flak trer av som leder etter en sesong og ny leder ble Jørgen Asp. Formelt overtar Jørgen ledervervet søndag 5.mai og har da med seg flere nye medlemmer inn i styret for den kommende sesongen. Valgkomiteen har denne våren lagt ned mye arbeid for å få i stand innstillingen til årsmøtet og klubben er takknemlig for den jobben som ble gjort. Steinkjer Skiklubb takker altså av Jan Tore Flak (leder), Line Bratland (styremedlem, sekretær), Nils Opdahl (styremedlem, skiskyting), Marianne Vanem (styremedlem, langrenn) og Per Hegdahl (styremedlem, sportslig leder) før 2019-2020 sesongen. Vi regner likevel med å se alle på Steinkjer skistadion i ulike roller ved andre anledninger i årene som kommer.

Styret i Steinkjer Skiklubb består av følgende personer:

Jørgen Asp (leder)
Morten Vannebo (nestleder)
Hanna Skar Knutsen (sekretær)
Tord Vekseth (alpint)
Kjetil Bartbakken (hopp/kombinert)
Trine Riseth (skiskyting)
Ole Morten Sand (langrenn)
Ivar Nastad (sportslig leder)
Marthe Buøy Lorvik (kommunikasjon)

I løpet av mai vil det nye styret sette i gang arbeidet med videre utvikling av klubben. Først på blokka er lansering av ny hjemmeside, dette i samarbeid med Smart-Media. I tillegg er nå tiden inne for å se på ulike løper-, sponsor- og andre avtaler ifb. ny sesong.

Vi gratulerer alle med en fantastisk sesong 2018-2019 og gleder oss allerede til NM rulleskiskyting 2019 og at snøen begynner å lave ned på Steinkjer Skistadion igjen.