Marthe Buøy Lorvik

God sesongstart for Steinkjer Skiklubb!

Postet av Marthe Buøy Lorvik den 19. Des 2018

God sesongstart for oss i helga.

Steinkjer Skiklubb har i helga vært representert på mange arenaer rundt om i Norge og i Østersund, Sverige. Vi har levert utrolig mange gode prestasjoner og endelig er skisesongen i gang.

De aller fleste har vært i Meråker og testet årets NM-løyper (langrenn), lørdag var det langrenn og søndag skiskyting i Grova skisenter. Vi tok hele elleve pallplasseringer på disse to arrangementene, og like godt tok Karita Møller (J12), Marius Møller Schiefloe (G15), Nora Hegdahl (J16) og Erik Kjøsnes Wekre (M20-21) av disse steget opp på toppen av pallen.

I Østersund var det Skandinavisk Cup i helga og der tok Pål Trøan Aune seieren på fredagens klassiske sprint, og dermed også gul ledertrøye i cupen. Denne beholdt han helt til i dag, søndag, da lørdagens klassiske renn ble avlyst. Etter dagens skøyterenn ligger Pål på en god femteplass sammenlagt i cupen, som fortsetter på nyåret i finske Vuokatti.

De eldste av skiskytterne deltok i helgens norgescup og Jr. VM-mønstringsrenn på Lygna. Der leverte Simen Eliassen Kvarme (M19) en solid tredjeplass på søndagens sprint i det som er løp tellende for uttak til vinterens Jr. VM i Slovakia.

Nå gleder vi oss til jul og god trening på en vinterkledd Steinkjer Skistadion!