Marthe Buøy Lorvik

HØSTSAMLING 2018

Postet av Marthe Buøy Lorvik den 22. Okt 2018

Årets HØSTSAMLING er overstått å vi ser tilbake på nok ei kjempefin, frisk og innholdsrik helg med spreke barn, ungdom, foreldre og trenere på Steinkjer Skistadion.

Det var aktiviteter for både skileik 1 og 2, 11-13 og 14-16 års gruppene.

Skileikgjengen hadde diverse aktiviteter med full fart og et stort smil om munnen på samtlige barn i stadionområdet søndag under høstsamlingen.

Skileik 1

Skileik 2

11-13 åringene begynte sin samling lørdag å hadde da rulleskitrening med fokus på teknikk, balanseøvelser, stafetter og leik. Videre på økt to var det klart for joggetur som oppvarming etterfulgt av crossfit, styrkeøvelser og lagaktiviteter ute med Tord, Pål Kristian og Ivar i spissen. Lørdag kveld var de samlet for pizza og quiz. Søndag fortsatte de samlinga med langtur på beina med skistaver sammen med Tonje, Tord og Pål Kristian som trenere.

14-16 åringene begynte også sin samling lørdag hvor de var med tidligere kretsløper fra Steinkjer Skiklubb Hallvard Riseth Fjone på elghufsintervall. Videre på økt to var de med Magne på rulleskitrening med fokus på hurtighet og teknikk. Søndag fortsatte deres samling med langløp med staver på ca. 2 timer sammen med nåværende kretslagsløper Sigrid Aune fra Steinkjer Skiklubb som trener.

14-16 åringene på tur til lunsj etter økt 1 lørdag.

Alle gruppene hadde varm lunsj mellom øktene i klubbhuset begge samlingsdagene, da ei fantastisk gruppe med foreldre og frivillige stilte opp å ordna på kjøkkenet!

Søndagsgjengen som stekte karbis og egg til over 120 stk.

Anders Bardal stilte opp lørdag å hadde foredrag. Han hadde ei fin bildefremvisning å fortalte om sin vei fra han startet med skihopp til han nådde den store drømmen om å bli skihopper i verdensklasse. Mange små og store fremmøtte fulgte ivrig med. Vi setter stor pris på at Anders tar seg tid til å dele av sine erfaringer med unge lovende!

Her et lite bildedryss fra helga:

Kort oppsummert ei kjempefin helg med høyt aktivitetsnivå å masse energipåfyll for alle involverte!