Spenning i sikte på Steinkjer Torg

Postet av Steinkjer Skiklubb den 28. Jun 2015
Arrangementet på Steinkjer torg ble en ubetinget suksess. Det er vanskelig å anslå hvor mange som var innom de 3 timene 17.juni det stod på, men det var et jevnt sig av unge og litt eldre hele tiden. Ungene fikk prøve seg på mange spennende aktiviteter, deriblant laserskyting på blinker med god instruksjon av landslagsløper Henrik L’abbe Lund og Tore Berger. Mange benyttet også anledning til å ta en nærmere titt smøretraileren til skiskytterforbundet. Steinkjer Skiklubb stilte opp med 15 – 20 frivillige, som bistod Skiskytterforbundet og VM-arrangøren Holmenkollen 2016 med å gjennomføre arrangementet. Flere av klubbens juniorer stilte blant annet opp som aktivitører. Vi tror dette var en meget god markedsføring av skiskyttersporten, og vi tror vi vil få se flere av ungene i skiskyttersporten lokalt etter hvert. Torget fungerte perfekt som arena og ramme for arrangementet. Stor takk til Steinkjer kommune som stilte dette gratis til disposisjon for oss og forbundet.

Se også link TA her http://www.t-a.no/incoming/article11215020.ece

INNSKYTINGSPLAN KM SPRINT 21 FEBR STEINKJER SKISTADION

Postet av Steinkjer Skiklubb den 20. Feb 2015
Møt opp i god tid. Vær klar på standplass litt før det er din tur. Ha alt utstyr klart.

Startnummer blir delt ut under innskyting.


Innskyting 10.00—11.15

Første start 10.30Sigrid henter ut startnummer. Sigrid + Arve deler ut startnummer.Gi beskjed hvis du har andre oppgaver og ikke kan hjelpe til med innskyting.

Sigrid

90859426SKIVE17

16

15

14

13

Ansvarlige

Bård Annar/

Håvard B

Arne Ivar K/

Ola B

Ola/

Ingulfsvann

Gunhild/

Nils O

Jo Bernt/

Thor H

10.00

10.10

10.20

10.30

10.40

10.50

Tiril M G

Vernonica B

Henrik B

Wilhelm B

Tommy K B

Frida DElias R H

Sivert G K

Erik K W

Lina B

Marit I S

Magnus R P

Ada C H

Siri C H

Julie I

Eirik I S

Einar C H

Vegard J

Silje B Ø

Vibeke K D

Norunn K D

Kjersti K DMarius M S

Thomas A

Halvor B

Kristel H

Karen I S

INNSKYTING EGNE LØPERE KVELDSRENN SKISKYTING ONSDAG 4. februar - SPRINT

Postet av Steinkjer Skiklubb den 4. Feb 2015
Møt opp i god tid. Vær klar på standplass litt før det er din tur. Ha alt utstyr klart.

Det er ikke satt av mye tid til innskyting, så viktig med effektivitet.

Lykke til!


Innskyting 17.45-18:30

Første start 18.45Sigrid henter ut startnummer. Sigrid +noen som er ledig deler ut startnummer.Har ikke oversikt over hvilke skivenummer vi har fått utdelt. Vet heller ikke om dere jeg har satt opp som ansvarlig er ledig. Gi beskjed hvis du har andre oppgaver og ikke kan hjelpe til med innskyting.

Mulig vi har flere skiver til disposisjon. Da tar Thor Haltbrekken og Terje Skrattalsrud ansvaret for ei skive.Sigrid

90859426SKIVEAnsvarlige

Bård Annar/

Håvard B

Arne Ivar K/

Marit L

Gunhild/

Nils O

Jo Bernt/

Hans Ole

17.45

17.53

18.01

18.10

18.19

Elias R H

Veronica B

Vegard Jermstad

Jørgen H J

Henrik Belbo

Thomas AMarius S

Espen S

Sivert G K

Vegar L B

Magnus R PSilje B Ø

Maria F

Sofie L

Kristel H

Vibeke DHalvor B og Erik W

Julie I og Lina B

Wilhelm B og Tommy K BKan de som har private anviserplater , ta med disse.

Kan Thor H ta med sin kikkert i tilfelle vi trenger den.14 LØPERE HJEM FRA MIDT-NORSK MESTERSKAP I SKISKYTING MED TIL SAMMEN 14 MEDALJER

Postet av Steinkjer Skiklubb den 27. Jan 2015
Steinkjer Skiklubb var representert med 14 utøvere under helgas Landsdelsmesterskap på Oppdal. Her ble det gått normal på lørdag og sprint på søndag. En meget vellykket helg kan oppsummeres med hele 8 gull, 4 sølv og 2 bronsemedalje. Både Simen Eliassen Kvarme og Norunn Kvistad Dengerud ble dobbeltvinnere i henholdsvis gutter 15 og kvinner 20 – 21 år.


Ada Carlson Hegge i klasse jenter 15 år tok gull på sprinten og sølv på normal. Tvillingsøster Siri leverte en flott sprint og ble bronsevinner på søndag. Kjersti Kvistad Dengerud i kvinner 17 år viste også meget god form både på skytebanen og i sporet og kunne innkassere gull på normalen og bronse på sprinten. Gledelig at Fredrik Stigum Kvistad er tilbake, og som vår eneste senior tok han like godt gull på sprinten i søndag. Eirik Ishol Skogan i klasse menn 19 år kan også være svært fornøyd med helgas 2 løp. Han kan skilte med gull på sprinten søndag og sølv på normalen.Marit Ishol Skogan tok sølv på sprinten søndag.Erik Kjøsnes Wekre ble bronsevinner på søndagens sprint. Vibeke Kvistad Dengerud i jenter 15 år, Halvor Brønstad i gutter 15 og Frida Dahl i kvinner 17 gikk inn til topp 5 plasseringer med henholdsvis 5. plass til Vibeke på normalen, 4 plass på normal for Halvor og samme plassering for Frida på søndagens sprint.

Erik Kjøsnes Wekre og Simen Eliassen Kvarme ble nye utøvere i Skiskytterforbundets nullerklubb etter feilfri skyting på søndagens sprint.

Vi i tillegg fikk 3 utøvere kvalifisert til Young-starfinalen i Holmenkollen onsdag 11. februar, nemlig Simen Eliassen Kvarme, Erik Kjøsnes Wekre og Ada Carlson Hegge. Dette arrangeres som fellestart i forbindelse med Wold-Cup i skiskyting midt i februar. Her er det 30 gutter og 30 jenter fra hele landet som får lov å delta.

Alle våre 14 utøvere kan forhåpentligvis se tilbake på en eller flere gode opplevelser under helga mesterskap på Oppdal, og lørdagskvelden var de aller fleste, samt et tallrikt støtteapparat samlet på Trollheimsporten til felles tacobuffet. Det ble også suksess.

Vi takker alle for god innsats og støtteapparat og trenere for god støtte.Utøvere på bilde:
8 av våre utøvere i klasse jenter og gutter 15 og 16 år. Fra venstre Julie Ingulfsvann, Lina Benan, Kristel Haltbrekken, Vibeke Kvistad Dengerud, Ada Carlson Hegge, Siri Carlson Hegge, Halvor Brønstad og Erik Kjøsnes WekreBrikker skiskyting

Postet av Steinkjer Skiklubb den 27. Nov 2014

Skiforbundet har bestemt at alle fra 11 år (f. 2004) skal ha egne emiTag-brikker for kommende sesong. Skiskytterforbundet har ikke bestemt det samme enda og det er heller ikke besluttet om de kommer til å følge skiforbundet sin beslutning. Men dersom det er utøvere som skal gå både langrenn og skiskytter-renn vil de komme borti det. Da er det viktig at utøverne selv legger inn korrekt brikkenummer også når de skal melde seg på skiskytter-renn, dette gjelder selvsagt bare de rennene hvor det benyttes brikker.

se: http://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?n...

Emit sier også at alle emiTag-brikker som har serienr. lavere enn 3232170 bør byttes i løpet av 2014. Enten må batteriet byttes eller helst anbefaler de (selvsagt�) å sende inn brikken og kjøpe en ny. Ved å bytte vil en få 30 % rabatt samt at det er enkelte forbedringer på de nye brikkene.

se : http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtak...


Levert av IdrettenOnline