Gode resultater i junior-NM

Postet av Steinkjer Skiklubb den 13. Mar 2016

Steinkjer skiklubb oppnådde flere gode resultater under junior-NM i langrenn i helga. Beste resultat var det Ingvild Skogan Brensholm og Sigrid Aune som stod for. Ingvild fikk 19. og 21. plass , og Sigrid ble nummer 11 og 22 på de individuelle distansene.

Foto: F.v. Ingrid Skogan Brensholm og Astrid Stav


Ingvild Skogan Brensholm deltok også på Nord-Trøndelags førstelag i stafett i dag, og de ble nummer åtte av i alt 64 startende.


Foto: F.v. Solveig Bøgseth, Jule Victoria Berg, Astrid Stav og Ingvild S. Brensholm

Også Sigurd Landsem Melhus og Frida Dahl deltok. Sigurd ble nummer 170 og 180 individuelt og deltok på ett av stafettlagene som ble nummer 102. Frida fikk en 45.plass individuelt.

Fullstendig resultatliste er her: http://www.skiforbundet.no/nmjr2016/start--og-resu...Formsterk Pål skal reise kjerringa i Stockholm

Postet av Steinkjer Skiklubb den 9. Feb 2016

Etter en glimrende prolog i Drammen, med femte beste tid blant de norske utøverne, falt Pål Trøan Aune i kvartfinalen. Nå satser han alt på et godt resultat i Stockholm på torsdag.

  • Jeg følte jeg kontrollerte første del av kvartfinalen, og i svingen åpnet det seg mulighet for å ta innersving, men så kom jeg litt tett på en finne og skia mi sklei på staven hans og jeg tryna og tok med to til i fallet. Det er små marginer i sprint

Det ryktes at du er i veldig god form for tiden. Hvordan tror du rennet i Stockholm blir sammenlignet med det du presterte i Drammen?

  • Jeg har følt meg i veldig god form i de siste ukene, og det fikk jeg fram både i NM i Tromsø og i Drammen. Jeg tror rennet i Stockholm blir ganske likt det som var i Drammen. Bysprint rundt slottet i Stockholm tiltrekker seg mye publikum, så stemningen blir nok god. Siden det er bysprint igjen blir det nok en gang spennende å se om det blir feste under skiene, eller om det blir staking. Ellers satser jeg på å holde meg på beina denne gangen, og å være med å krige om en god plassering.

Pål er en av ti på herresiden som skal gå sprinten i Stockholm. Laguttaket er her: http://www.langrenn.com/uttak-verdenscup-stockholm...Rekorddeltakelse på kveldens karusellrenn

Postet av Steinkjer Skiklubb den 9. Feb 2016

Det ble rekorddeltakelse i kveldens karusellrenn i regi Steinkjer skiklubb. Hele 172 løpere deltok under svært gode forhold på Steinkjer skistadion.

De yngste gikk som vanlig rundløype og konkurrerte både litt med seg selv, med foreldre, besteforeldre og venner om å få flest streker på kortet sitt. To som koste seg i rundløypa i dag var bestefar Jan Frode Hagstrøm sammen med barnebarn Sanna Hagstrøm Sjaastad (se bildet under).

De eldste gikk to runder på idealtid, og der var det om å gjøre å gå jevnest, ikke raskest.

Jan Frode Hagstrøm med barnebarn Sanna Hagstrøm Sjaastad (foto: Kari.T.Aune)


De eldste utøverne er klar til å gå på idealtid (foto: Kari T.Aune)


Bjørg Helland streker til Ella Larsen Amlid mens pappa Gisle følger med (foto: Kari T.Aune)


Neste karusellrenn er tirsdag 1.mars på Steinkjer skistadion, og det siste rennet er søndag 3.april på Henningvola.
Velkommen til Steinkjer Skifestival 2016

Postet av Steinkjer Skiklubb den 9. Feb 2016

Steinkjer Skiklubb inviterer til Steinkjer Skifestival - langrenn, hopp og kombinert.


Lørdag 13.februar

  • Langrenn: Fristil. NTE-Cup IV 13-16 år.
  • Hopp: Se egen innbydelse.
  • Kombinert: Se egen innbydelse.


Søndag 14. februar

  • Langrenn: Turrenn – Byafjellet rundt - klassisk


For mer informasjon - se filvedlegg: Innbydelse Steinkjer skifestival.docxPål deltar i Drammen på onsdag

Postet av Steinkjer Skiklubb den 1. Feb 2016

Pål Trøan Aune er med i den norske troppen, som skal gå verdenscuprennet i klassisk sprint i Drammen på onsdag. Arrangementet er kjent for å være kompakt og med mange tilskuere, og det er nettopp dette Pål trekker fram når han blir spurt om hvordan det blir å konkurrere i Drammen.

  • Jeg har gått i Drammen to gang tidligere, og det er veldig stort å gå der i og med at det er så mye publikum langs løypa, som går midt i byen. Det er et enormt trykk og man bli løftet fram. Alt bli så mye mer kompakt når man går midt i sentrum.

Pål har vist god form i det siste, med blant annet en solid etappe på stafett-NM sist søndag. På en klassisk sprintdistanse bør det være gode muligheter for å få til et godt resultat.

  • Jeg har mål om å få til karrierebeste i verdenscupen, og det betyr at jeg må være med å kjempe om semifinale. Sjansen min i klassisk e minst like bra som i skøyting. Jeg har jo mine beste internasjonale resultat fra før i klassisk.

Ettersom det er verdenscup på hjemmebane stiller det norske laget med en solid tropp. Her er den norske troppen: http://www.langrenn.com/uttak-verdenscup-drammen-2....Levert av IdrettenOnline