Siste infromasjon fra skikretsen

Postet av Steinkjer Skiklubb den 16. Aug 2018

Informasjon om sportslig opplegg, praktiske opplysninger og påmeldingsinformasjon ligger inne i linkene.


Alpint - åpen jentesamling i Meråker: https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/nyhetsarkiv/2018/8/invitasjon-til-apen-jentesamling-i-alpint-8.-9.-september/


Hopp - åpen samling i Yrken: https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/nyhetsarkiv/2018/8/apen-hoppsamling-i-yrken-lordag-18.-august/


Langrenn - felles treningsøkt med Team Veidekke Midt-Norge (15 år - senior): https://www.skiforbundet.no/nord-trondelag/nyhetsarkiv/2018/8/felles-treningsokt-med-team-veidekke-midt-norge-og-seniorkretslaget/
Litt informasjon om Skiklubben og 17. mai - mer kommer

Postet av Steinkjer Skiklubb den 27. Apr 2018

Steinkjer Skiklubb i borgertoget 17. mai 

Sentrumskomiteen for 17.mai 2018 har gleden av å invitere lag og foreninger til å delta i borgertoget.

Tradisjonen tro blir det også i år arrangert borgertog i sentrum av Steinkjer på 17.mai, med oppstilling kl. 16.00 på Jernbanestasjonen/i Strandveien og avmarsj kl. 16.30.  Vi håper årets borgertog og arrangementet på torget etterpå skal bli enda bedre enn i fjor! 

Av den grunn håper vi derfor at ditt lag/forening melder seg for å delta i borgertoget og feiringa på torget etterpå – slik at vi sammen er med på å skape folkefest i kommunen.  

Vinner blir kåra

Som deltaker i borgertoget kan ditt lag eller forening konkurrere om å motta en liten premie. Det blir satt ned en egen jury som skal vurdere de ulike «innslagene» i borgertoget. Det blir premiering i to ulike klasser. Vinnerne kan vente seg - skal vi si - en passende premie.  Kåring skjer under arrangementet på torget. Med dette er utfordringen gitt, meld dere på! - Bli med på å skape god stemning i sentrum den 17. mai 2018.

Noen små begrensninger

Ofte ønsker noen lag, foreninger skoler osv. å ha med seg kjøretøy av ulikt slag i toget. Ut fra trafikksikkerhetshensyn har dette vist seg å være litt krevende. Erfaringene viser også at det er vanskelig å manøvrere store kjøretøy i byens gater, når mange mennesker er samlet til feiring av 17. mai.  Av den grunn ber komiteen om at alle som deltar tar hensyn til dette, når man skal velge størrelsen på de biler, traktorer osv. som man ønsker skal være en del av toget. 

Nytt i år – mer liv på torget

Vi ber i år om at alle korps som deltar i toget marsjerer opp på torget og deltar i programmet der etter borgertoget.  Vi ber også om at deltakende lag og foreninger marsjerer inn på torget og blir der til programmet er avslutta.

Parkering 17. mai

Vi vil oppfordre borgertogdeltakerne om å parkere på Sørsileiret – gjerne Amfi. Husk at det er færre parkeringsplasser i sentrum og skolegården/Sannan er anleggsområde.

 Skituppredaksjonen går av - Knut Nordmeland fikk hederstegnet Snøkrystallen

Postet av Steinkjer Skiklubb den 27. Apr 2018

I 14 år har Knut Nordmeland gitt ut Skituppen, Skiklubbens egen medlemsavis. Adresseavisens medarbeider på Steinkjer i en mannsalder har tatt klubbavisa til nye høyder, i samarbeid med Sigrid Skogan. Som en påskjønnelse for innsatsen fikk han på årsmøtet hederstegnet Snøkrystallen, utdelt av bl.a Knut Skogan  i ordenskollegiet. Bjørg Helland og Vegard Iversen tar over redaktørjobben.Levert av IdrettenOnline